Service en onderhoud

Stretchtent wassen

In deze tijd worden veel seizoenstenten veel afgebouwd. Dit is de tijd om je tent te wassen, alvorens hem op te slaan. Is je stretchtent vies? Wil je je tent laten wassen? Dat kan bij ons. Meintent beschikt over een XXL wasmachine. Hierin kan je je tent bij ons laten wassen. Daarna drogen wij de tent door hem uit te hangen.

Modder, vogelpoep, zand, groene aanslag verdwijnen van je tent. Wij wassen voor verhuurders, horeca, bedrijven en particuliere tentbezitters. Na de wasbeurt is je tent weer klaar voor een nieuw seizoen of een nieuwe klus. 

Vieze tent schoonmaken? Laat je tent wassen bij Meintent.

Reparaties en onderhoud

Meintent beschikt over een zware industriële langarm naaimachine en over een eigen naaiattelier. Hier repareren wij lussen, scheurtjes, gaatjes. Na deze opknapbeurt kan jouw tent er weer een tijd tegenaan.

Opbouw en afbouw

Bezit je een eigen stretchtent voor je bedrijf, horeca terras of in je tuin en heb je niet de tijd of mogelijkheid om deze zelf op te bouwen? Meintent biedt op/afbouwservice voor iedereen die een stretchtent bezit. Dit is eventueel te combineren met winter- of zomeropslag. 

Full Service

Meintent biedt een unieke Full Service dienst aan voor stretchtent bezitters. Dit betekent dat wij per seizoen jouw stretchtent eenmaal afbouwen, wassen, drogen, desgewenst opslaan en aan het begin van het nieuwe seizoen weer opbouwen bij jou op locatie. Dit tegen een vast tarief per cyclus. 

Wilt u meer informatie

Wil je meer weten over onze stretchtent diensverlening? Neem voor vragen over de mogelijkheden en prijzen vrijblijvens contact met ons op.

Offerte service en onderhoud