Meintent; jouw feest!

Meintent is een jong tentenbedrijf uit Arnhem. Wij werken door heel Nederland, vanuit onze passie om plezier en blijdschap bij de mensen te brengen. Dit doen we door met liefde, zorg en aandacht flexibele overkappingen te realiseren. Meintent wil, dat jij trots kunt zijn op jouw feest. Daar bouwen we voor. En als de tent staat kunnen we er ook nog iets in stoppen, als je wilt. Kijk voor ideeën op onze “Extra” pagina.

Meintent Team

meintent - brentMeintent is een initiatief en handelsnaam van Brent Meinema uit Arnhem. Samen met zijn vrouw Joyce en broer Martijn vormt hij het kernteam.

Key Partners

Meintent werkt nauw samen met een aantal trouwe partners op het gebied van tentenproductie, verhuur, catering en artiesten. Door deze samenwerking kan Meintent de hoogste kwaliteit doek garanderen, met M2 brandveiligheidcertificaat, bouwboek (ter inzage, op aanvraag) en TÜV.

Ontwikkeling en innovatie

Meintent is voortdurend op zoek naar nieuwe toepassingen en innovatie. In samenwerking met Nederlandse tentenproducenten ontwikkelt en verkoopt Meintent moderne toepassingen voor het gebruik van stretchtenten, terrasoverkappingen, tarps & luifels.