Wie zijn wij?

Meintent; jouw feest!

Meintent is een jong tentenbedrijf uit Arnhem. wij werken door heel Nederland, vanuit onze passie om plezier en blijdschap bij de mensen te brengen. Dit doen we door met liefde, zorg en aandacht flexibele overkappingen te realiseren. Meintent wil, dat jij trots kunt zijn op jouw feest. Daar bouwen we voor. 

Meintent is een onderdeel van METATent bv. Dit bedrijf is ontstaan uit een fusie tussen Tentaround en Meintent. Deze twee bedrijven vonden elkaar in januari 2019. Daarvoor opereerden zij allebei al zo’n 6 jaar als zelfstandige eenheid. De eigenaren zijn Brent Meinema en Arnoud de Bruïne, respectievelijk uit Arnhem en Zutphen. Inmiddels is het team uitgebreid met 3 vaste medewerkers in het veld, op het magazijn en op kantoor. Daarnaast werken we met een pool van zo’n 10 zpp-ers.

Key partners

Meintent werkt nauw samen met een aantal trouwe partners op het gebied van tentenproductie, verhuur, catering en artiesten. Door deze samenwerking kan Meintent de hoogste kwaliteit doek garanderen, met M2 brandveiligheidcertificaat, bouwboek (ter inzage, op aanvraag) en TÜV.

Wij bouwen ook voor stretchtent-verhuur.com. Naast tentverhuur en verkoop van stretchtenten kun je ook bij ons terecht voor onderhoud en het wassen van je eigen stretchtent. Kijk voor meer informatie op de website van onze wasserij.

Ontwikkeling en innovatie

Meintent is voortdurend op zoek naar nieuwe toepassingen en innovatie. In samenwerking met Nederlandse tentenproducenten ontwikkelt en verkoopt Meintent moderne toepassingen voor het gebruik van stretchtenten, terrasoverkappingen, tarps & luifels.