Strechtent kopen

Meintent jouw tuin

Beleef het ultieme buitenleven thuis. Creëer een sfeervolle overkapping in je eigen omgeving. Stijlvol, zonwerend, waterafstotend en brandveilig. Vergunningsvrij te installeren.

Meintent biedt tenten in verschillende kwaliteiten: de basic en de pro. Onze basic tenten zijn uitstekend geschikt voor thuisoplossingen en op de camping. Onze pro-tenten zijn voorzien van een dikkere, steviger rand. De kwaliteit en stormvastheid van deze lijn zijn doorberekend in een bouwboek.

Stretchtenten van klein tot groot

Creëer meer ruimte in je buitenleven. Een stretchtentoplossing van Meintent geeft sfeer en biedt weer nieuwe mogelijkheden. De tent is toepasbaar op ontelbare situaties: als vaste overkapping aan je huis,  over je veranda of losstaand in je tuin.  Maar ook bijvoorbeeld als uitbreiding van je camper.

Onze stretchtenten hebben een stoere uitstraling en zijn in elke maat te verkrijgen. Ook is het mogelijk om de tenten uit te rusten met een kederband, zodat je de tent door het profiel van je camper of caravan kan rijgen voor een waterdichte verbinding.

Maatwerk stretchtenten

Wil je jouw eigen tent in je tuin? Over je terras, of misschien aan je huis? Meintent maakt maatwerk voor elke situatie. We hebben ervaring met het creëren van oplossingen voor de meest uiteenlopende situaties. Om een boom heen? Over een waterpartij? Niets is ons te gek. We denken heel graag met je mee.

Natuurlijk adviseren wij je ook over wat er wel en niet mogelijk en verantwoord is.

Meintent denkt mee

Meintent wil een partner zijn voor al onze klanten. Of je nou verhuurder bent, producent of particulier, we denken graag mee in oplossingen. Creativiteit, klantgericht, realistisch en flexibel. Daar staan we voor. Van advies tot plaatsing. Meintent denkt graag met je mee.

Prijzen koop stretchtent

Meintent verkoopt diverse typen stretchtenten, voor diverse toepassingen. De kleinere maten zijn uitstekend geschikt voor in de tuin of op de camping. Voor grotere maten, bedrijven, verhuurders bieden we een pro kwaliteit aan, desgewenst voorzien van een bouwboek. Prijs vanaf € 42,50/45 per m2. excl. btw, rigging en opbouw. 

Een particulier betaald rond de € 1700,- incl btw voor één 4×5 stretchtent met opbouw materiaal. En voor de opbouw vanuit Meintent (V.A) € 225,- incl btw en KM vergoeding rond Arnhem.

Levertijden

De levertijden bedragen op dit moment 2 – 4 weken.

Waarom kopen bij Meintent?

Offerte verkoop