+31(0) 626538643 info@meintent.nl

Wat kost het huren van een stretchtent?

Prijzen voor de verhuur en verkoop. Natuurlijk wil je graag weten wat zo’n tent kost. Onze tenten zijn scherp geprijsd. Je huurt bij ons een kleine stretchtent al vanaf  €250,-, oplopend tot €2000,- voor een hele grote festivaltent. Stretchtenten zijn ook koppelbaar. Hiervoor maken we graag een offerte.

Al onze tenten zijn handgemaakt in Nederland en zijn van zeer hoge kwaliteit. Meintent levert stretchtenten in diverse afmetingen, geschikt voor 10 tot 1000 personen. Met een capaciteit van 2000m² tentdoek biedt Meintent de optimale flexibiliteit voor elke gelegenheid.

Wat hebben wij jou te bieden?

Offerte op maat
Voor iedere gelegenheid maken wij graag een offerte op maat. Wil je alvast een indicatie? Download dan hier onze prijslijst. 

Maximaal flexibele huurtijd
Prijzen gelden voor de gehele verhuurperiode. Deze is standaard 3 dagen, maar wij bieden hierin de maximale flexibiliteit, omdat we begrijpen, dat jouw feest meer is dan alleen Meintent.

10% korting lampionnen webshop
Indien je een tent bij ons boekt ontvang je bovendien een code voor de Lampionwebshop waarmee je met 10% korting een decoratief lampionnenpakket kunt bestellen.

Inclusief montage
Onze prijzen zijn altijd inclusief op- en afbouw van tent, en standaard bevestigingsmaterialen.

Welke voorwaarden zijn er?

BTW en reiskosten
Prijzen zijn exclusief BTW, reiskosten (vanaf 43 cent p.km, ex. btw) en eventuele bijkomende kosten agv aanvullende wensen, extra vervoer, locale verordeningen, etc. Voor particulieren hanteren we afgeronde prijzen inclusief btw. Zie hiervoor onze prijslijst of neem contact op voor een offerte op maat.

Stretchtent huren? Flextent huren?

Vraag direct een offerte aan!

Algemene voorwaarden
Op verhuur zijn de Algemene voorwaarden van Meintent van toepassing.

Extra

Lange huurperiode’s hebben aangepast tarief
Voor langere huurperioden (bijvoorbeeld een seizoen) maken wij graag een aanbieding op maat! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.