Stretchtenten; eindeloze mogelijkheden

Stretchtenten zijn tenten van een zeer flexibel, waterdicht materiaal, die kunnen worden opgezet in een eindeloze verscheidenheid aan vormen. Daarom worden stretchtenten ook wel flextenten, freeformtenten of bedoeïnententen genoemd. Een stretchtent huur je voor jouw festival, bruiloft, tuinfeest etc. Door onze grote voorraad stretchtenten kan je altijd een een passende tent bij ons huren.

Stretchtent; een prachtig alternatief voor een reguliere feesttent

Een stretchtent biedt een veelzijdig alternatief voor een traditionele tent of een partytent bij een outdoor evenement. Met zijn organische en stijlvolle uiterlijk geeft stretchtent direct veel cachet aan iedere gelegenheid. De stretchtenten zijn gemaakt van een flexibele stof, speciaal ontwikkeld voor deze toepassing. Een stretchtent kan aan de gevel worden bevestigd, maar ook ‘los’ opgezet worden. Onze tenten zijn waterdicht en bieden dus bescherming tegen de Hollandse regenbuien. Maar ook geven ze schaduw bij felle zon. Een stretchtent op jouw feest is dus multifunctioneel.

Hoge kwaliteit
Oersterk
stretchtenten-straatfeest-flextent-meintent.nlDiverse kleuren
Voor elk evenement

Stretchtent huren? Flextent huren?

In 3 stappen online geregeld

Afmetingen stretchtent: van groot tot klein

De stretchtent zelf is niet gebonden aan zijn eigen afmetingen, omdat hij zo flexibel is. Afmetingen lopen uiteen van 25 vierkante meter (5×5) tot wel 1000 vierkante meter en meer. De tenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden en diverse vormen aannemen. Daarom is deze tent toepasbaar op bijna elke locatie. Lees meer over afmetingen en prijzen.

Flexibele oplossingen

Stretchtenten zijn ideaal wanneer de omgeving om flexibele oplossingen vraagt. Zo bouwen wij stretchtenten om bomen heen, over een dakterras, de hoek om en weten de tent vaak naadloos aan te sluiten aan een pand of gevel. In de afgelopen jaren hebben we ruime ervaring opgedaan in het opzetten van stretchtenten in allerlei omstandigheden. Niets is ons te gek. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Stretchtent voor elk evenement

Is jouw evenement geschikt voor een stretchtent? Vraag dan een offerte aan via ons online formulier. Voorbeelden van evenementen zien? Op onze pagina tenten voor evenementen kan je zien dat de stretchtent voor heel veel toepassingen gebruikt kan worden.

stretchtenten-festival-overkapping-meintent.nlFestival
Muziek
Op het strand
Outdoor

Prijzen; wat kost het huren van een stretchtent?

Je huurt bij ons een kleine stretchtent al vanaf  €250,-, oplopend tot €2000,- voor een grote festivaltent. Dit is inclusief op- en afbouw en geldt voor een huurperiode van 1 tot 3 dagen. Voor langerer huurperioden hanteren wij uiteraard een aangepast tarief. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Lees meer bij onze prijzen.

Bekijk onze uitgebreide prijzen tabel

Aantal personen

Onze stretchtenten zijn geschikt voor 20 tot (meer dan) 500 personen Hieronder kan je in de tabellen zien hoeveel vierkante meter je nodig hebt voor een theateropstelling, een dineropstelling of voor staand publiek. Deze tabel dient als indicatie. Voor een volledige en meer uitgebreide lijst zie de lijst op onze prijzen pagina. Mocht je nog vragen hebben hierover, mag je ons uiteraard altijd bellen. We verhuren zowel aan particulieren als bedrijven.

 

Lengte x breedteVierkante metersDinerTheaterStaand
5x5m25m210p.15p.25p.
8x6m48m220p.350p.50p.
15x7m105m250p.80p.110p.
10x15m150m280p.120p.150p.
30x15m350m2240p.350p.450p.
Bekijk onze uitgebreide maten tabel

Optimale bescherming

Onze Stretchtenten zijn van hoge kwaliteit, oersterk, brandveilig (M2) en bevatten UV-stabilisatoren tegen verkleuring. Stretchtenten bieden bescherming voor regen en/of felle zon. De stretchtenten zijn leverbaar in diverse kleuren. Met zijn flexibele toepassingen is deze tent aan te passen aan alle weersomstandigheden. De vele mogelijkheden maakt de stretchtent geschikt voor elk type evenement: van een besloten feest tot een centraal punt op uw outdoor event.

Bij verhuur van een stretchtent, flextent, bedoeinentent of freeform tent kunt u kiezen voor diverse uitstralingen. Zo leveren wij houten palen voor een meer warme ambiance of alumunium palen voor een meer stoere outdoor ‘look’. 

Brandveilig, v.v. M2 Certificering
100% waterdicht door unieke lastechniek
Windbestendig tot 8 Beaufort
Diverse kleurcombinaties
100% Nederlands fabrikaat
stretchtenten-tuinfeest-terrasoverkapping-Brandveilig
Tot windkracht 8
100% Waterdicht
100% Nederlands fabrikaat

Stretchtent huren? Flextent huren?

In 3 stappen online geregeld

Speciale service

Wist je dat wij speciale services bieden aan stretchtent bezitters? Wij breken dan ieder jaar jouw tent op en af, wassen de tent aan het einde van het seizoen en plegen eventueel onderhoud en kunnen deze ook voor jou stallen in de winterperiode. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Inrichten van de tent

Naast de tenten kan Meintent je ook helpen met de inrichting van de tent. Hiervoor hebben we een breed netwerk aan partners. Zowel op het gebied van aankleding en decoratie, als met activiteiten zoals muziek, workshops of theater. Lees meer over onze extra diensten.

Een stretchtent kopen?

Zelf een stretchtent aanschaffen kan natuurlijk ook. Vraag gerust naar onze verkoopprijzen of maak een afspraak met ons.