+31(0) 626538643 info@meintent.nl

Ons aanbod aan feesttenten

Hier vind je informatie over onze stretchtenten en de Evento partytent. We verhuren stretchtenten in vele afmetingen, geschikt voor elk type feest. Van tuin tot festival. Elke tent heeft zijn eigen specificaties en zijn geschikt voor diverse feestgelegenheden.

Wanneer je een stretchtent wilt huren, ga je voor een stijlvol alternatief voor een reguliere partytent! Of wil je juist meer een outdoor uitstraling? Dan is de Evento Partytent misschien wat voor je. Of onze zandkleurige stretchtenten, opgebouwd met bamboe of alumimium palen. Hieronder vind je informatie over onze tenten. Meintent biedt voor elk wat wils.

meintent - tentverhuur

Onze stretchenten bieden bescherming tegenzon en regen en zijn geschikt voor 20 tot (meer dan) 500 personen. We verhuren zowel aan particulieren als bedrijven. Naast de tenten kan Meintent je ook helpen met de inrichting van de tent. Hiervoor hebben we een breed netwerk aan partners. Zowel op het gebied van aankleding en decoratie, als met activiteiten zoals muziek, workshops, theater.

Stretchtent

Een stretchtent is een tent van een zeer flexibel, waterdicht materiaal.

Hij kan worden opgezet in een eindeloze verscheidenheid aan vormen. Naast een losse opstelling, kunnen we om of over bomen heen. Ook bevestiging aan het huis, aan de gevel, is mogelijk. Daarom worden stretchtenten ook wel freeform tent of bedoeïnentent genoemd. Een stretchtent biedt een veelzijdig alternatief voor een traditionele tent of outdoor evenement. De stretchtenten zijn gemaakt van een flexibele stof,  speciaal ontwikkeld voor deze toepassing. Een stretchtent kan aan de gevel worden bevestigd, maar ook ‘los’ opgezet worden.

meintent - terrasoverkapping op maat

In de afgelopen jaren hebben we een ruime ervaring opgedaan in het opzetten van stretchtenten in diverse omstandigheden. Niets is ons te gek. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Klik hier als je meer informatie wilt over onze stretchtenten

Kijk voor actuele foto’s op onze projecten pagina of ga naar onze Facebookpagina!

Evento feesttent 

De Evento is een sfeervolle tent van hoogwaardig katoen. Evento, de katoenen partytent met stijlWinddicht, waterdicht, zonwerend met een warme, natuurlijke uitstraling. Met zijn afritsbare zijwanden is de Evento aan te passen aan alle weersomstandigheden. De vele mogelijkheden maakt de Evento geschikt voor elk type evenement: van een besloten feest tot een centraal punt op uw outdoorevent.

Voor meer informatie over de Evento klik je hier

 

Overigmeintent - klassieke parasol, leuk voor bij de stretchtent

Voor de aankleding van je feest hebben we een klassieke parasol. Leuk als buffetplaats, minibar, kraam, etc.