witte tent bruiloft

Celeste – de ideale tent voor je feest of bruiloft!

De nieuwe trend in tentverhuur

Heb je iets speciaals te vieren en zoek je een stijlvolle tent voor je feest? Naast ons brede aaanbod stretchtenten hebben we nieuw in ons assortiment: De Celeste. Een prachtig vormgegeven tent voor jullie speciale evenement of bruiloft. Een elegante tent  met strakke daklijnen die rondom afgesloten kan worden met zijwanden. De perfecte tent voor jouw feest en bruiloft!

binnenkant grote witte feesttent

Waarom kies je voor deze mooie witte tent?

Omdat je alleen het beste wil voor je feest, bieden wij met De Celeste de perfecte oplossing. De tent kan zowel open als dicht opgezet worden.  Met een afwisseling van witte en doorzichtige zijwanden creëren we samen met jullie de gewenste opstelling.

Allereerst kies je de juiste afmeting. De tent is beschikbaar in de volgende maten envormen:

  • Rond – diameter 12
  • ovaal – 12×18 meter
  • ovaal – 12×24 meter

Verder kan je kiezen voor een tent met of zonder houten vloer. En wil je extra afwerking? We bieden  de mogelijkheid voor een aankleding met afgewerkte palen, gordijnen en mooie led-verlichting. Met als resultaat: een uitstraling van klasse. En met een vintage tintje bovendien.

Dit type tent staat bekend als ‘sailcloth’ tent. Met een verwijzing naar de lichte stof waarmee het oorspronkelijke model is gemaakt. De Celeste is gemaakt van sterk pvc en wordt gebouwd met houten palen. Dit zorgt voor een stevige, veilige constructie. Bovendien is de tent gekeurd op brandveiligheid. Dit heeft als resultaat dat onze witte feesttent geschikt is voor de meest uiteenlopende prestigieuze evenementen.

trouwbeleving