Terrasoverkapping

Beleef het ultieme buitenleven thuis

Een terrasoverkapping van Meintent geeft stijl aan je thuis of op de zaak. Sinds covid19 zijn we met z’n allen terecht gekomen in een nieuw normaal. Dit betekent, onder andere, dat we meer thuis zullen zijn en ook thuis meer vieren: verjaardagen, huwelijken, maar ook: het leven!

De mensen van Meintent zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van mooie en vergunningsvrije terrasoverkappingen.

Thuis, of on the road, of in je tuin, je terras, misschien aan je huis?

We denken graag met je mee over mooie oplossingen. We houden van mooie uitdagingen en geven graag advies bij het ontwikkelen van jouw tent. We bouwen met plezier. En we staan voor kwaliteit en tevredenheid van onze klanten.

Maatwerk terrasoverkapping

Wil je jouw eigen tent in je tuin? Over je terras, of misschien aan je huis? Meintent maakt maatwerk voor elke situatie. We hebben ervaring met het creëren van oplossingen voor de meest uiteenlopende situaties. Om een boom heen? Over een waterpartij? Niets is ons te gek. We denken heel graag met je mee. Natuurlijk adviseren wij je over wat er wel en niet mogelijk en verantwoord is.

Refurbished en circulaire tenten

Bij Meintent hergebruiken we onze stretchtenten. Zo vermaken we van grote, ex-verhuur tenten tot kleinere stretchtenten, bijvoorbeeld voor thuis in de tuin. Tenten met een verhaal dus. We voorzien de doeken van een nieuwe rand en nieuwe opzetmaterialen. Deze tenten zijn beperkt beschikbaar. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie of een advies?

Wij kunnen ons voorstellen dat er veel op je af komt wanneer je een keuze wilt maken voor de juiste tent. Wij denken graag met onze klanten mee. Indien nodig komen we bij je op locatie kijken, zodat we je altijd kunnen voorzien van het beste advies. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Prijzen

Meintent verkoopt diverse typen stretchtenten, voor diverse toepassingen. De kleinere maten zijn uitstekend geschikt voor in de tuin of op de camping. Voor grotere maten, bedrijven, verhuurders bieden we een pro kwaliteit aan, desgewenst voorzien van een bouwboek. Prijs vanaf €40/45 per m2.

Levertijden

De levertijden bedragen op dit moment 2 – 4 weken.

Offerte terrasoverkapping