Een tent voor elk evenement

Altijd al gedroomd van je eigen festival-bruiloft? Of heb je binnenkort misschien een opening van je horeca bedrijf, of zoek je uitbreiding voor je terras voor het seizoen? Denk dan eens aan een originele tent; een stretchtent. Wil je meer weten welke mogelijkheden er zijn voor jou? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met je mee.

Binnenkort iets te vieren?

Organiseer je een bedrijfsfeest? Voor zowel kleine als grote bedrijfsfeesten kan Meintent de perfecte stretchtenten leveren. Of misschien heb je zelf iets te vieren? Geslaagd, afgestudeerd, je gaat met pensioen? Of gewoon zomaar een feestje? Ook voor je tuinfeest heeft Meintent de geschikte oplossing.

De perfecte tent voor een bijzondere dag! Ben je op zoek naar een trouwlocatie voor jullie huwelijk? Trouwen in de openlucht, thuis of elders? Je eigen festival bruiloft? Het kan! Met een stretchtent sta je gegarandeerd droog en krijgt jullie bruiloft sfeer! Wil je een compleet ingerichte tent? Met eten, drinken en muziek? Wij denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.

Tuinfeest

Een tuinfeest organiseren neemt in Nederland  qua weer nogal wat onzekerheden met zich mee. Tenten van Meintent zijn sfeervol, flexibel en waterdicht. Ze geven je tuin direct een feestelijke tint, en je gasten staan gegarandeerd droog. Onze tenten kunnen zowel aan de gevel worden bevestigd, als losstaand worden opgezet. Dus wil je een alternatieve partytent of een tijdelijke overkapping huren? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Bruiloft

Ben je op zoek naar een originele  trouwlocatie? Droom je van je eigen festival bruiloft? Een open trouwlocatie hoeft niet veel te kosten. Vanuit onze basis in Gelderland kunnen wij elke plek in Nederland om toveren tot een sfeervolle feestlocatie voor de huwelijksvoltrekking en/of bruiloftsfeest. Natuurlijk ook geschikt voor een 12,5-,  25- of 40-jarig huwelijksfeest.

Bedrijfsfeest

Een tent van Meintent verandert elke locatie in een feestelijke gelegenheid. Daarom zijn onze tenten zeer geschikt voor een bedrijfsuitje, receptie, themafeest of outdoorevent. In combinatie met, bijvoorbeeld, onze workshops kan je bij Meintent terecht voor een geslaagd personeelsuitje.

Festival

De grote stretchtenten zijn uitermate geschikt voor grotere evenementen en festivals. Met een stretchtent van Meintent creëer je een stijlvol podium of feesttent die recht doet aan jouw festival.

Terrasoverkapping

Wil jij jouw horecabedrijf uitbreiden met een origineel overdekt terras? Een stretch tent biedt zonwering en bescherming tegen regen. De stretchtent kan eventueel een heel seizoen blijven staan.

Ben je op zoek naar een alternatieve overkapping van jouw terras, tuin of patio? Een flextent of tarp van Meintent zal goed passen. Ze zijn beschikbaar in allerlei maten en kleuren. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Straatfeest

Iets te vieren met de buurt? Is het weer tijd voor de jaarlijkse straatbbq of een straatfeest? Met een tent van Meintent is de buurt gegarandeerd van een droog pak. Sfeervol, feestelijk en flexibel.

Overige

Staat jouw specifieke reden voor een feest er nog niet bij? Niet getreurd. Onze freeformtenten zijn op alle gelegenheden toe te passen. Neem gerust contact op met je vraag. We denken graag met je mee.