Terrasoverkapping met een stretchtent; een unieke uitstraling

Een stretchtent is een ideale span tent of luifel voor het overkappen van een tuin, terras, plein of patio. Terrasoverkapping met een stretchtent bied heel veel mogelijkheden. Door zijn flexibele werking kunnen wij makkelijk om obstakels heen werken, zoals bomen en rare hoeken. Geen plek is ons te gek.

Een overkapping met stretchtent doek heeft een fantastische uitstraling. Het geeft cachet aan jouw pand, gevel, tuin of omgeving. Daarnaast levert het optimaal comfort bij regen en/of wind. Meintent levert daarom al jaren overkappingen aan bijvoorbeeld Horecabedrijven. Het is een ideaal product voor je buiten terras of patio en levert extra comfort aan je gasten.

De voordelen van een stretchtent als overkapping:

  • Een stretchtent als terrasoverkapping kan je het hele seizoen laten staan
  • Er zijn diverse (flexibele) opbouw- en bevestigingsmogelijkheden
  • Het is makkelijk aan te passen aan de weersomstandigheden

We bouwen jouw overkapping:

  • Aan de gevel
  • Of losstaand met palen
  • Of eventueel in een vast stalen frame, op maat gemaakt

Stretchtent huren? Flextent huren?

Vraag direct een offerte aan!

Terrasoverkapping huren? Huur een stretchtent!

Huur voor een dag, weekend of voor of een langere tijd. Wij verhuren diverse maten terrasoverkappingen van stretchtent of flextent materiaal: van klein tot groot. Voor langere tijd hanteren wij uiteraard een aangepast tarief. Vraag gerust naar de mogelijkheden.Meer weten over stretchtenten? Lees meer over stretchtenten

Een kleine overkapping nodig? Geen probleem, wij leveren ook een kleinere maat luifel, spantent of tijdelijke overkapping.

Wij kunnen de overkapping zo maken en installeren dat u deze zelf eenvoudig kan aanpassen aan de weersomstandigheden. Met onze terrasoverkapping zit u altijd droog en eventueel uit de wind. We kunnen in meerdere kleuren leveren. Al onze tentdoeken zijn brandveilig en van een hoge kwaliteit.

Terrasoverkapping kopen?

Zelf een stretchtent aanschaffen? We helpen je graag verder met het maken de beste keuze. Wij hebben vaak interessante aanbiedingen. Neem gerust contact op voor meer informatie of kom een keer langs op een locatie met een opstelling.

Extra: Seizoen service bij aanschaf stretchtent

Wanneer je een terrasoverkapping bij ons aanschaft, bieden wij jou een unieke onderhoudsservice aan als extra optie. Dit houdt in, dat wij uw terrasoverkapping eenmaal per jaar (aan het begin van het seizoen) opzetten, en aan het eind van het seizoen weer afbouwen, meenemen en voor u reinigen. Ook kunnen we het doek voor u opslaan in de Winter.

Meer weten?

Bekijk onze prijzen, of vraag een offerte aan via het webformulier. Heb je nog vragen bel ons gerust of stuur een bericht via onze contactpagina. Alvast bedankt!