+31(0) 626538643 info@meintent.nl

Stretchtent; eindeloze mogelijkheden

Een stretchtent biedt een veelzijdig alternatief voor een traditionele tent of outdoor evenement. De stretchtenten zijn gemaakt van een flexibele stof,  speciaal ontwikkeld voor deze toepassing.

Stretchtenten zijn tenten van een zeer flexibel, waterdicht materiaal, die kunnen worden opgezet in een eindeloze verscheidenheid aan vormen. Daarom worden stretchtenten ook wel freeform tent of bedoeïnentent genoemd.  Een stretchtent kan aan de gevel worden bevestigd, maar ook ‘los’ opgezet worden. Hiervoor worden doorgaans haringen in de grond geslagen. Huur een stretchtent bij Meintent voor je bruiloft, als terrasoverkapping, voor je tuinfeest, je bedrijfsuitje, enzovoorts. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Stretchtent huren

Wil je een stretchtent huren van hoge kwaliteit? Onze Stretchtenten zijn sterk, brandveilig (M2) en bevatten UV-stabilisatoren tegen verkleuring. Stretchtenten bieden bescherming voor regen en/of felle zon Met zijn organische en stijlvolle uiterlijk geeft stretchtent direct veel cachet aan eidere gelegenheid. De stretchtenten zijn leverbaar in diverse kleuren.

  •  Brandveilig, v.v. M2 Certificering
  •  100% waterdicht door unieke lastechniek
  •  Windbestendig tot 8 Beaufort
  •  Diverse kleurcombinaties
  •  100% Nederlands fabrikaat

meintent - stetchtent

Afmetingen Stretchtent 

Een stretchtent is zeer flexibel en kan diverse vormen aannemen. Daarom is deze tent toepasbaar op bijna elke locatie. De stretchtent zelf is niet gebonden aan zijn eigen afmetingen, omdat hij zo flexibel is. Afmetingen lopen uiteen van 25 vierkante meter (5×5) tot wel 1000 vierkante meter, en meer. De tenten kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden.

Voor meer afmetingen en prijzen klik hier.